Obradović pred majstoricu sa Podgoričanima: Dočekujemo ih sa verom da ćemo odigrati bolje nego u prethodna dva meča

21.05.2023

14:16

0

Autor: D. P.

"Biti il' ne biti" za crno-bele

Obradović pred majstoricu sa Podgoričanima: Dočekujemo ih sa verom da ćemo odigrati bolje nego u prethodna dva meča
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sutra igraju majstoricu protiv podgoričkog tima SC DErbi od 20.00 časova u beogradskoj "Štark areni".

Pobednik ide na megdan ekipici cedevite u polufinalu plej-ofa AdmiralBET ABA lige, a trener crno-belih kaže šta će biti najbitnije za ovaj važan duel njegove ekipe.

- Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati boje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča - poručio je Obradović. 

MN Press
Danilo Anđuđić i Željko Obradović

 

Zamenik kapitena Danilo Anđušić je pred odlučujući meč izjavio: 

- Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas kući. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakimce i da igramo dosta pametnije kako bi izborili tu pobedu, to jest izborili plasman u polufinale - istakao je Anđušić.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike