Grobari, Naneli kaže da ste najbolji navijači ikada! Ima i poruku za vas!

12.05.2023

23:56

0

Autor: A. Š.

Američki košarkaš oglasio se na društvenim mrežama kako bi se i na taj način zahvalio za podršku u dosadašnjem toku sezone

Grobari, Naneli kaže da ste najbolji navijači ikada! Ima i poruku za vas!
Džejms Naneli - Copyright MN Press

Sezona za ponos protkana nitima tuge zbog ispuštene prilike da se ode na Fajnal for Evrolige u povratničkoj sezoni u elitnom takmičenju… Tako bi u najkraćem moglo da se opiše osećanje navijača Partizana posle ispuštene prednosti od 2:0 u seriji, te 18 poena prednosti nešto više od 17 minuta pre kraja majstorice četvrtfinalne serije plej-ofa sa Real Madridom.

Uprkos izuzetno bolnom završetku sna koji je bio nadohvat ruke, navijači Partizana su dočekom na aerodromu „Nikola Tesla“ u ranim jutarnjim satima u četvrtak još jednom pokazali igračima i stručnom štabu šta misle o njihovom zalaganju, a odgovori druge strane počeli su brzo da stižu.

Suze Kevina Pantera i Matijasa Lesora rekle su mnogo toga još u aerodromskoj zgradi, a kada su se strasti malo smirile oglasio se i Džejms Naneli.

- Jednostavno najbolji navijači ikada… Hvala vam za ogromnu podršku cele godine u Evroligi. Teško je, ali ali moramo da krenemo ka novom cilju – napisao je na Tviter profilu Naneli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike