Jokić "oči u oči" sa vlasnikom Finiksa posle slučaja "lakat" i kazne od 25.000 dolara (VIDEO)

10.05.2023

07:55

0

Autor: D. P.

Slučaj "lakat" više ne postoji

Jokić "oči u oči" sa vlasnikom Finiksa posle slučaja "lakat" i kazne od 25.000 dolara (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Najbolji igrač Denvera i NBA Nikola Jokić pre pete utakmice protiv Finiksa pomirio se sa vlasnikom protivničke ekipe Metom Išbijom.

Uradio je to učinivši prvi korak i u velikom stilu. Završivši lakši šuterski trening pred utakmicu, Jokić je primetio da se Išbija već nalazi u prvom redu spreman da gleda spektakl u "Bol areni".

Prišao mu je sa loptom i odmah mu bacio kao čin pomirenja između dva čoveka košarke, a zatim ga zagrlio, što je Išbija odmah prihvatio.

 

 

 

Susret je trajao nekoliko sekundi, ali je bio dovoljan da se shvati kao pomirenje. Inače, Išbija je odmah oposle meča pokazao da je veliki sportsmen, budući da se javno u izjavi o incidentu sa Jokićem izjasnio protiv bilo kakvog kažnjavanja Srbina koji ga je odgurnuo laktom posle jedne čudne situacije u prošlom, četvrtom meču dva tima u Finiksu.

Liga ga, međutim, nije poslušala. Podignut lakat ka Išbiji koštao je Jokića 25.000 dolara, ali i to su u Denveru mirno prihvatili jer su svi bili uplašeni da bi Jokić mogao da pauzira u petoj utakmici.

Denver je jutros pobedio sa 118:102 i sada je na pobedu od plasmana u finalu Zapada gde ga očekuje bolji iz meča Lejkersa i Golden Stejta. Trenutno je tim iz Los Anđelesa u vođstvu 3-1.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike