Obradović nakon šoka stao pred medije: Posle svega, ostaje ponos!

10.05.2023

23:43

0

Autor: P.K.

Evroligi treba Partizan, ovo je ozbiljan projekat

Obradović nakon šoka stao pred medije: Posle svega, ostaje ponos!
Željko Obradović - Copyright Profimedia

Partizan je bolno, bolno ostao bez fajnal fora Evrolige. Imao je Real u šaci, ali su Madriđani pomoću veterana preokrenuli i na kraju slavili.

Željko Obradović je posle meča istakao da je ponosan na svoje igrače, na celu sezonu, ali je ocenio i da Evroligi treba Partizan.

- Čestitam Realu na pobedi. Igraće F4 opet. Veliki tim, veliki klub, rekao sam na poluvremenu da tim ima mnogo karaktera i da moji igrači moraju da igraju 40 minuta ako želimo da pobedimo. Počeli su da igraju sa mnogo samopouzdanja, a mi smo igrali bez samopouzdanja. Istina je da smo bili dobri u nekim posedima, bili smo na jednu trojku da izjednačimo, ali to je sve deo igre. Ovo je treći-četvrti meč gde odlučuju šut, skok, odbrana. Mogu da kažem da sam ponosan na svoj tim, posle osam godina smo se vratili imamo ovakav rezultat. Mogli smo da prođemo, ali neću da se vraćam na ono što je bilo.

Trener Partizana je ponovio ono što priča cele sezone – jako je ponosan na navijače i sve što rade.

- Hvala i našim ljudima na impresivnoj podršci cele sezone. I večeras su dolazili ljudi iz cele Evrope, znam da su neki došli čak sa Malte. Vrlo smo ponosni na to i na ljude iz Beograda i cele Evrope. Za nekoliko dana nas čeka ABA, moramo da budemo spremni na borbu.

Španski novinari su ga svašta pitali, Partizan je bio hit Evrolige cele sezone:

- Ponosan sam na sve što je Partizan uradio u Evroligi i na menadžment i sve. Svi su pričali o Partizanu. Evroligi treba klub kao što je Partizan, ali ne na jednu sezonu, ovo je ozbiljan projekat, veliki klub. Pitajte bilo koji klub da li vole da dolaze u Beograd. Svi su pričali da će biti svašta na trećoj i četvrtoj utakmici. I šta je bilo? Normalna atmosfera. Više nego normalna, više nego normalna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike