Sa Jokićem se ne treba kačiti: Član čuvenih "loših momaka" NBA bio u gužvi sa Srbinom, o njegovoj reakciji se priča u Americi (VIDEO)

08.05.2023

10:28

0

Autor: D. P.

Imao dobru strategiju

Sa Jokićem se ne treba kačiti: Član čuvenih "loših momaka" NBA bio u gužvi sa Srbinom, o njegovoj reakciji se priča u Americi (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Snimak sukoba Nikole Jokića i milijardera Meta Išbije vrti glavna je vest u američkim medijima posle poraza Denvera i pobede FIniksa koja je odvela seriju u 2-2 pred peti meč u Koloradu.

Na snimku se jasno vidi da se Išbija zaneo previše uzevši loptu kako bi sprečio kontru Denvera, da bi posle toga usledio lakat Jokića i njegov povratak tamo gde mu je i mesto.

U gužvi koja se posle toga stvorila vidi se da je jedan od Išbijinih prijatelja sa njegove leve strane, reagovao želeći da se ovaj mali incident pretvori u veću kavgu, dok je drugi, sa desne strane vlasnika Finiksa, pokazao jasno da će se držati po strani. 

 

 

Reč je o legendi NBA i jednom od najboljih igrača u istoriji lige, Ajzei Tomasu koji je bio član čuvene generacije Detroit Pistonsa, poznate i pod imenom "Loši momci" zbog čestih tuča i grubih faulova koji su bili njihov zaštitni znak.

Tomas, međutim, ovde nije reagovao. Ostao je potpuno pribran i bez želje da sebe ističe u prvi plan, što navijačima na Tviteru nije promaklo. 

Tomas se posle aktivne igračke karijere posvetio trenerskom poslu, a nakon nekoliko neuspelih epizoda u Indijani i Niksima, radio je kao komentator za NBA TNT. On je osnivač i izvršni direktor kompanije "Isiah International LLC", koja uglavnom inevstira u "zelenu industriju" i recikliranje otpada. Takođe vlasnik je firme sa nekertninama u Čikagu i one za proizvodnju kanabisa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike