Jokićev odgovor zbog sukoba sa vlasnikom Finiksa ostavio novinare bez reči: On je samo običan navijač! (VIDEO)

08.05.2023

07:44

0

Autor: D. P.

Srbina pitali da li očekuje kaznu NBA

Jokićev odgovor zbog sukoba sa vlasnikom Finiksa ostavio novinare bez reči: On je samo običan navijač! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/YouTube

Sukob Nikola Jokića i vlasnika Finiks Sansa Meta Išbije je pravi primer slučaja kada bogataš sa mestom pored terena pomisli da tokom meča ima veći značaj od igre i samih aktera utakmice na parketu.

Nešto slično se videlo i pre šest godina u evroligaškom finalu između Fenerbahčea i CSKA, kada se Nikola Kalinić sukobio sa uticajnim članom uprave moskovskog CSKA, koji je požrtvovani skok Srbina za loptom shvatio kao napad na njegovu pratilju. 

U ovoj situacije Jokić se nije bacio za loptom, ali je tražio da se vrati na teren, dok je Išbija želeo da je zadrži još malo u svom posedu.

 

 

Zbog toga je dobio blago odgurivanje i povratak tamo gde mu je mesto što je uzburkalo duhove, pa i isprovociralo pitanje novinara "da li Jokić očekuje kaznu za ovaj incident".

Jokićev odgovor bio je više nego jasan:

- Znam ko je on, ali on je tu kao navijač. Da li je on vlasnik Sansa ili neki drugi navijač, nije važno, on ne može da utiče na igru i drži loptu bez obzira ko je u pitanju - rekao je Jokić i dodao:

 

 

- Njegove ruke su bile na meni. Pretpostavljam da bi liga morala da zaštiti igrača, ali možda nisam u pravu. Videćemo. Da li očekujem kaznu? Ne radi se ovde o meni, već o tome da se zaštiti igrač. On je navijač i ne sme da utiče na igru - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO:
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike