Jokić dobio novi hvalospev, i to ne od bilo koga! NBA legenda ponovo pričala o Srbinu, a Denveru predvidela titulu!

06.05.2023

15:23

0

Autor: D. N.

Finiks je smanjio na 2:1 u polufinalnoj seriji protiv Denvera

Jokić dobio novi hvalospev, i to ne od bilo koga! NBA legenda ponovo pričala o Srbinu, a Denveru predvidela titulu!
Copyright Tanjug/AP

Košarkaši Finiksa su smanjili prednost Denvera u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige. Sada je 2:1 za Nikolu Jokića i ekipu, a Čarls Barkli misli da će im na kraju pripasti i šampionski prsten.

- Pobeđuje bolji tim tokom serije. Mislim da će Nagetsi pobediti ovu plej-ofu seriju. Štaviše, da budem iskren, mislim da će Nagetsi osvojiti titulu. Imaju sve što je potrebno. Džamal Mari je konačno zdrav.

 

 

Nikola Jokić je momak kojem ne odajemo dovoljno priznanja za sve što radi. Njihov generalni menadžer, njihova klupa, itd. Pogledajte njihovu klupu. Spektakularna je. Denver je moj favorit na Zapadu i mislim da su favoriti za prsten - rekao je za NBA TV legendarni košarkaš koji je igrao baš za ekipu iz Arizone.

Barkliju nije prvi put da hvali Jokića.

- Hajde da uživamo u njegovoj veličini dok je Džoker na terenu. Ne ističe se previše van parketa, deluje kao jedna sjajna osoba, ne znam ga, niti sam ga upoznao lično. Ali cenimo ga, kao što smo juče Stefa Karija. Obožavam ga dok ga gledam kako igra košarku - rekao je nedavno "Ser Čarls".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike