Nije lako pobediti Partizan tri put zaredom! Hanga se pribojava povratka Pantera pred majstoricu! (VIDEO)

05.05.2023

06:51

0

Autor: A. S.

Iskusni košarkaš Reala je komentarisao i tragediju koja se dogodila u školi u Beogradu

Nije lako pobediti Partizan tri put zaredom! Hanga se pribojava povratka Pantera pred majstoricu! (VIDEO)
Hanga u duelu sa Ledejom i Smailagićem - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Uspeli su košarkaši Real Madrida da plej-of seriju sa Partizanom vrate na nulu i nakon 0:2, dođu do 2:2, pa će o učesniku fajnal-fora Evrolige, odlučivati majstorica. Prokockali su crno-beli i u trećem meču, ali i u jučerašnjem dobru priliku da sruše Kraljevski klub, dok su Madriđani u pojedinim momentima imali i sreću na svojoj strani.

Četvrti meč su bolje otvorili gosti, na krilima Adama Hange, koji je sa tri trojke prednjačio u prvom kvartalu. Međutim, kako je naveo, odbrana je bila presudna.

- Ono što smo promenili u odnosu na prve dve utakmice je naša odbrana. Igrali smo mnogo bolje u ova dva meča, pripremili smo se mnogo bolje, sa više discipline i u odbrani i u napadu. Sve ukupno, u prve dve utakmice su nam dali skoro sto poena, a danas vidite kakav je rezultat. To je način kako bi trebalo da igramo. Neće biti lako, došli smo ovde da probamo da izjednačimo, znamo da nas sad čeka najteži deo, jer nije lako pobediti Partizan tri puta zaredom - konstatovao je Hanga, pa se dotakao tragedije koja se u sredu ujutru dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar":

- Znam koliko je teško u Srbiji sad zbog cele situacije, naše saučešće porodicama i svima koji su pogođeni. Takve stvari ne bi smele da se dešavaju. Znamo da je ova utakmica bila posebno teška za sve posle svega što se dešavalo. Mi smo se koncentrisali na igru, na košarku, ušli smo u meč hladne glave i uradili prilično dobar posao.

Sledi majstorica, koja je na programu u sredu u Madridu.

- Borili smo se tokom cele sezone da bismo imali prednost domaćeg terena na kraju, koju smo prelako izgubili. Borili smo se da je vratimo i uspeli smo. Uvek sam govorio da je svaka sledeća utakmica najteža, imaćemo težak meč u nedelju, a u sredu srešćemo se sa povratkom Pantera, biće napad Partizana drugačiji. Uz pomoć naših navijača probaćemo da dobijemo - istakao je Hanga.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike