"Tavares je preuzeo seriju, srpskom prestonicom se širi panika" Marka već računa na peti meč!

04.05.2023

18:59

0

Autor: A. S.

Španci se raduju pre početka četvrtog duela

"Tavares je preuzeo seriju, srpskom prestonicom se širi panika" Marka već računa na peti meč!
Edi Tavares u duelu sa igračima Partizana - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana i Real Madrida večeras od 20.30 igraju četvrtu utakmicu u plej-ofu Evrolige, a trenutni rezultat je 2:1 za crno-bele koji imaju još jednu meč loptu za plasman na fajnal-for.

Nažalost, ovaj duel ostaće u senci velike tragedije koja je pogodila Srbiju tokom jučerašnjeg dana, kada su osam učenika i čuvar pogubljeni u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a i navijači su pronašli način kako da odaju počast stradalima.

A što se same utakmice tiče, veliku pažnju privlači Valter Tavares, koji se oporavio od povrede kolena iz prvog meča, a kako španska Marka piše, Partizanu će biti teško da ga sačuva.

Marka na dan utakmice donosi tekst sa naslovom: "Nema plana za Tavaresa", pa između ostalog navodi:

- Paradigma se potpuno promenila, Valter Tavares je preuzeo seriju. Srpskom prestonicom se širi panika. Tavares je drži Madrid na svojim leđima. Džin u reketu, prvo je izjednačio, a zatim rešio treći meč - ističe se u tekstu Marke i dodaje:

- Obradović nije našao lek. Smailagić je dobar igrač iznutra, ima ruku i nastaviće da napreduje. Ali, on nije Tavares i svaki put kada bi ušao u zonu koša, snažni džin ga je  zaustavio.

Biće zanimljivo pratiti još jedan duel ovih ekipa, a kako je ranije danas navedeno, Partizan će igrati u komplet crnim dresovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike