Najbolji trener Evrokupa teško optužuje Špance: Moja povreda vrata nije nesrećan slučaj, sve su dobro izrežirali

04.05.2023

09:03

0

Autor: D. P.

Finale Evrokupa odigrano u senci bizarnog događaja

Najbolji trener Evrokupa teško optužuje Špance: Moja povreda vrata nije nesrećan slučaj, sve su dobro izrežirali
Copyright Printscreen/YouTube

Trener Turk Telekoma Erdem Džan posle izgubljenog finala Evrokupa od Gran Kanarije rekao je da je njegova povreda vrata u autobusu izazvana namerno.

Džan i turski klub veruju da je sve izrežirano od strane domaćina utakmice, španske ekipe, i do detalja opisuju kako se nemili događaj odigrao.

- Veoma mi je žao. Ovo što mi se desilo nije nesreća, bilo je nešto organizovano. Vozač je insistirao da ide drugim putem, nastavio je uprkos ljubaznim rečima našeg tima. Insistirali smo kod njega rečima da idemo na trening, i tražili da stiša muziku u autobusu. On nam je samo odgovorio: "Ovo je moja muzika, to nije tvoja stvar.“ To niko ne može nazvati nesrećom - pričao je Džan posle meča.

Klub je u saopštenju napisao kako je izgledao put do dvorane:

- Vozač autobusa koji nas je dovezao u halu prošao je desetominutni put za 40 minuta. Vozač je pojačao zvuk na radiju tokom putovanja. Nekoliko puta smo ga zamolili da smanji muziku, ali on je odbijao. Kasnije, kada je naš trener želeo da ustane i stiša zvuk, namerno je nagazio kočnicu i udario ga rukom. Naš trener je povredio vrat udarivši glavom u staklo. U bolnicu je odvezen na nosilima. 

Rezultat svega je poraz Turk Telekoma, a najbolji trener Evrokupa odradio je finale sa kragnom na vratu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike