Ivanović posle Zadra dobio pitanje o haosu u Madridu! Trener Zvezde rekao jednu rečenicu i otišao sa konferencije!

28.04.2023

23:27

0

Autor: A. Š.

Iskusni strateg zadovoljan izdanjem njegovih izabranika na startu plej-ofa AdmiralBet ABA lige

Ivanović posle Zadra dobio pitanje o haosu u Madridu! Trener Zvezde rekao jednu rečenicu i otišao sa konferencije!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Zvezda je trijumfalno otvorila plej-of AdmiralBet ABA lige. Pred sasvim solidno popunjenim tribinama dvorane „Aleksandar Nikolić“ crveno-beli su u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja bili veoma ubedljivi protiv Zadra – 100:73.

Partiji svojih izabranika konačno je mogao da bude zadovoljan i Duško Ivanović, s obzirom da Lazić i drugovi večeras nisu sebi dozvolili nikakvo opuštanje posle stečene velike prednosti, za razliku od nekih prošlih mečeva.

- Počeli smo nervozno što je i logično, start je plej-ofa, pritisak je veliki. Kako je vreme odmicalo igrali smo sve bolje i bolje u oba smera, na kraju smo stigli do zaslužene pobede. Raduje me povratak Bentila – istakao je Ivanović posle meča.

Iskusni strateg dobio je pitanje o haosu koji je izbio u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana, uz konstataciju da se nešto slično dogodilo na regionalnom derbiju kada su se u klinču našli Filip Petrušev i Matijas Lesor, te pitanje kako to rešiti.

- Ima ljudi koji su zaduženi i plaćeni da to rade i rešavaju – kratko je rekao Duško Ivanović i istog sekunda napustio konferenciju za medije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike