Zvezda se oglasila o slučaju Kampaco! Ovo je oštra poruka crveno-belih!

23.04.2023

17:17

0

Autor: G. F.

Ostaje otvoreno pitanje šta će biti sa Argentincem naredne sezone

Zvezda se oglasila o slučaju Kampaco! Ovo je oštra poruka crveno-belih!
Fakundo Kampapco - Copyright MN Press

Odjeknula je košarkaškim nebom vest da će Argentinac iz Crvene zvezde Fakundo Kampaco sledeće sezone igrati za madridski Real.

Povodom ove vesti oglasili su se i crveno-beli i bar na neko vreme umirili navijače. Ali, pitanje sledeće sezone, čini nam se, ipak nije zatvoreno.

 

 

- KK Crvena Zvezda ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su "ekskluzivno" u nedelju 23.04.2023. godine preneli pojedini mediji pozivajući se na izvesni "dobro obavešteni" španski portal  - da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo.

Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio:

- Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti.

KK Crvena Zvezda nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi - sa Fakundom Kampacom u timu - zaključeno je u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike