Obradović oprezan pred gostovanje Budućnosti: Ovo je za nas najvažnija utakmica!

20.04.2023

14:36

0

Trener crneo-belih očekuje težak meč, bez obzira na to što su domaćini nedavno promenili trenera

Obradović oprezan pred gostovanje Budućnosti: Ovo je za  nas najvažnija utakmica!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaše Partizana u petak (19.00 Tv arena) 21. aprila očekuje gostovanje Budućnosti u Podgorici u zaostalom 22. kolu AdmiralBet ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović svestan je da ih očekuje jedan težak duel, napominjući da je za njegovu ekipu ovo izuzetno važna utakmica, jer se bore za prvo mesto u regionalnom takmičenju. 

- Poslednja utakmica, svesni smo njegog značaja. Ono što je bitno pred tu utakmicu je to da smo mi napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike igre tiče. Zdravi smo, spremni i svesni toga šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja naravno da domaćem terenu igra sasvim drugačije - poručio je Obradović.

Uroš Trifunović pred ovaj duel kaže da je svestan šta njegovu ekipu očekuje u Morači.

- Ovo je najbitnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi moramo da budemo fokusirani, da igramo našu igru i ako tako bude, sigurno ćemo odraditi dobar posao - istakao je Trifunović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike