Večeras su svi u Areni, a vidite tek šta Micić radi! Za Srbina nema granice! (FOTO)

14.04.2023

21:17

0

Autor: A. S.

Vasa još jednom pokazao svoju magiju

Večeras su svi u Areni, a vidite tek šta Micić radi! Za Srbina nema granice! (FOTO)
Vasilije Micić - Copyright MN Press

Večeras su na programu poslednji mečevi ligaškog dela Evrolige, a sve oči uprte su u beogradsku Arenu, gde igraju Partizan i Panatinaikos i padaju rekordi.

Partizan je već obezbedio Top 8 fazu, a navijači su napunili najveću dvoranu na Balkanu kako bi zahvalili Željku Obradoviću i ekipi na svemu što su učinili u dosadašnjem delu sezone. A pored Partizana, večeras igra i aktuelni šampion, Anadolu Efes i, iako nemaju nikakve šanse da se dokopaju naredne faze, rešili su da se dostojanstveno oproste od takmičenja, nakon dve uzastopne titule.

A u okršaju sa ekipom Monaka, predvodi ih ni manje ni više, Vasilije Micić

Srpski plej je kao i ranijih godina, ponajbolji igrač svog tima, što je potvrdio i večeras, gde je u pobedi svog tima rezultatom 87:72, postigao 12 poena.

To je bilo dovoljno da sruši svoj rekord i pređe brojku od 3.000 koševa u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

 

 

Efikasniji od srpskog košarkaša bio je samo Tibor Plejs sa 21 poenom, a ova pobeda, iako nije imala krucijalnog značaja za tabelu, Efesu je od velikog značaja, naročito što je izvojevana u Istanbulu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike