Dalas u neverici! Dončić: Imam mnogo problema, sada mi košarka nije u prvom planu

25.03.2023

09:50

0

Autor: D. P.

Šok za navijače Meveriksa

Dalas u neverici! Dončić: Imam mnogo problema, sada mi košarka nije u prvom planu
Copyright Tanjug/AP

Slovenački košarkaš Luka Dončić posle poraza od Šarlota koji je dalas udaljio od mesta u plej-ofu preselivši ih na 11. mesto tabele Zapadne konferencije, šokirao je navijače svojim priznanje,.

Dončić nije išao u detalje, ali saopštio je da mu se na privatnom planu dešavaju nekle stvari koje mu odvlače pažnju od igre i košarke:

- Baš sam frustriran. Mislim da je to svima očigledno kad me vide kako izgledam na terenu. Poslednjih dana osećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu - počeo je Dončić i nastavio:

 

 

- Ranije sam bio veoma srećan i smejao sam se tokom mečeva, ali sam sada tako frustriran iz više razloga, koji se ne tiču samo košarke. Baš mi se mnogo toga događa van terena, što je mnogo značajnije od košarke, ali ne želim da pričam o privatnom životu - završio je Slovenac.

Dalas je iznenađuje izgubio od šarlota. Očigledno da dolazak Kajrija Irvinga iz Bruklina nije doneo ništa značajno na igračkom planu, a pokvarena je hemija u timu. Na sve to i skor 3-8 od dolaska Irvinga, umešali su se i privatni problemi Luke.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike