FMP je imao čudnu želju pred meč sa Partizanom! Otkrio ju je trener Nenad Stefanović posle poraza u Železniku!

03.04.2023

23:49

0

Autor: A. Š.

Mladi strateg govorio je na mnogo tema, dotakao se i suđenja

FMP je imao čudnu želju pred meč sa Partizanom! Otkrio ju je trener Nenad Stefanović posle poraza u Železniku!
Nenad Stefanović - Copyright MN Press

Drugi put ove sezone FMP je namučio Partizan. Drugi put su „panteri“ uspevali da se vraćaju iz velikog minusa i da završnicu, već izgubljenog meča, učine krajnje neizvesnom.

Zbog toga je trener kluba iz Železnika Nenad Stefanović bio veoma zadovoljan, otkrivši i pomalo čudnu želju koju je njegov tima imao pred susret sa crno-belima.

- Ono što je najvažnije, nismo im svojom igrom dali priliku da se protiv nas odmaraju. Svi nosioci igre su im bili na velikim minutima, morali su da igraju u punom sastavu. To nam je bila želja pred meč, to smo i uspeli – rekao je posle poraza mladi strateg, uz čestitke crno-belima na zasluženoj pobedi.

- Igrali su konstantnije, imali smo previše padova za ovakvu utakmicu i preloš šut za tri poena. Čestitke momcima na borbi, na koncentraciji i ispunjavanju detalja. Faktički na dva poseda razlike smo imali dve trojke i promašili, nisu ušle, to je to. Doveli smo utakmicu tamo gde smo želeli, imali smo 15 skokova u npaadu, njihov skok smo kontrolisali.

Hvalio je Stefanović izdanja Stepanovića i Mura, branio Meninga zbog grešaka u momentima kada su „panteri“ prišli na samo poen zaostatka, istakavši u prvi plan promene koje je njegova ekipa doživela tokom sezone.

- Znate koliko smo promena napravili u timu. Mi se borimo super, ljudima drugačije deluje. Stepanović je bio fantastičan, lično bih voleo da protiv svake ekipe igra kao danas protiv Partizana, nadam se da ćemo to dobiti. Kad pričamo o Meningu, on je došao iz KLS-a, to je dva ranga ispod ovoga. On je za mene sjajan, greši, ali on je igrao trojku na koledžu a ovde plejmejkera. Što se tiče Mura, lestvica sa Frejzerom i Džonsom, on se nosi sa tim dobrom, ali može i mora da bude bolji.

Istakao je Stefanović da je cilj njegove ekipe da dobije obe utakmice do završetka ligaškog dela AdmiralBet ABA lige, uz kratak osvrt na suđenje u meču sa Partizanom.

- Nema šta, i sa igračima kad pričam, uvek kažemo da svi grešimo na terenu. Nemam živaca da se s tim bakćem, kad odigramo dobro i kako treba. Nije bilo lako, bilo je dosta kontakta, da smo izgubili 10 lopti bilo bi lakše – kazao je Nenad Stefanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike