Čudo se dogodilo: Nole ujedinio Grobare i Delije!

31.03.2023

17:47

0

Autor: Milan Nastić

Novak Đoković još jednom pokazao da je iznad navijačkih strasti, jer je podržao i Partizan i Zvezdu u Evroligi

Čudo se dogodilo: Nole ujedinio Grobare i Delije!
Novak Đoković - Copyright MN Press

Verovali ili ne, navijači Partizana i Crvene zvezde su se ujedinili po pitanju jednog čoveka. 

Do nedavno je to bilo u domenu naučne fantastike, ali kad se radi o Novaku Đokoviću sve je drugačije.

Naime, i Grobari i Delije su ovacijama dočekali Noleta i time pokazalo koliko imaju poštovanje prema najboljem teniseru svih vremena.

Prvo su veliki respekt prema Đokoviću pokazali navijači Partizana, njih više od 20.000 u Areni je protiv Olimpijakosa skandiralo njegove ime, iako je poznato da je srpski teniser navijač Zvezde.

On ih je otpozdravio, i time pokazao veliko poštovanje prema pristalicama crno-belih, što je još više oduševilo Grobare.

Samo nedelju dana kasnije Nole se pojavio u Pioniru na meču između Zvezde i Valensije gde je gromoglasnim aplauzom i ovacijama dočekan od strane Delije.

Treba istaći da je postajala bojazan da ga pristalice crveno-belih možda neće lepo dočekati posle njegovog prisustva utakmice najvećeg rivala, ali desilo se suprotno i slobodno se može reći da su navijači Zvezde pokazali navijačku zrelost.

MN Press
 

Tako se Nole izdigao iznad navijačkih strasti i prvi put posle mnogo godina ujedinio Grobare i Delije, što je sigurno za pohvalu.

To dobija još više na značaju kad se zna da je poslednjih nekoliko godina velika tenzija između pristalica dva naša najpopularnija kluba. 

Lepo je videti takve scene i to uliva nadu da se o Grobarima i Delijama ne mora samo pričati u negativnom kontekstu, već da postoji i drugačiji primeri i da ovo može biti smernica kakav odnos treba da imaju Grobari i Delije.

Isto tako i Đoković je pokazao svoju veličinu, iako je poznato da je veliki navijač Zvezde, otišao je da gleda utakmicu Partizana i time dao podršku crno-belima u borbi za plasman u TOP 8.

Nole je time pokazao da treba uvek navijati za srpske klubove kada igraju protiv ekipa iz inostranstva, i da po tom pitanju ne treba imati predrasude.

I za kraj, svaka čast Grobarima i Delijama, jer su pokazali veliko poštovanje prema našem najboljem sportisti svih vremena i na taj način mu se zahvalili za sve što je uradio za našu zemlju.

Sa druge strane i Nole zaslužuje sve pohvale, jer kao veliki navijač Zvezde, smogao je snage da podrži i Partizan u borbi za TOP 8 Evrolige.   

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike