Ovi trenuci su definitivno uspešne priče moje karijere! Bertans ne zaboravlja dane u Partizanovom dresu (FOTO)

31.03.2023

16:59

0

Autor: A. S.

Letonac je u Beogradu proveo dve sezone, ali su mu crno-beli ostali urezani u srcu

Ovi trenuci su definitivno uspešne priče moje karijere! Bertans ne zaboravlja dane u Partizanovom dresu (FOTO)
Davis Bertans - Copyright MN Press

Mnogo je košarkaša prošlo kroz Partizan koji su kasnije stigli do NBA lige ili jako zapaženih uloga u evropskoj košarci i svojim reprezentacijama. 

Crno-beli su oduvek važili za "rasadnik talenata", pa je kroz Partizanovu školu prošlo igrača koji se i dan danas sa velikom srećom i ponosom sećaju vremena provedenog u dresu sa njegovim grbom.

Jedan od njih je i Letonac Davis Bertans.
 
Letonac je u Beograd stigao 2012. godine i crno-beli dres nosio do 2014. Povreda prednjih ukrštenih ligamenata uticala je na njegov razvoj i učinak, ali je Bertans nakon Partizana otišao u Baskoniju, pa potom u San Antonio Sparse, koji su polagali prava na njegov ugovor, a trenutno je u Dalasu.

Interesantan put kada pogleda iza sebe, ali on ističe Partizan kao stepenik koji je od njega načinio to što jeste danas.

To je potvrdio i najnovijom objavom na Instagramu.

 

 

Posebnu ulogu u košarci igra sreća. Iako su veština, strategija i fizička sposobnost nesumnjivo od suštinskog značaja za uspeh na terenu, postoji mnogo slučajeva u kojima sreća može da napravi razliku. Ovi trenuci su definitivno uspešne priče moje karijere - navodi Bertans u opisu fotografija među kojima je prva u dresu Partizana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike