Jokići se spremaju za gala slavlje! Goreće Denver – ženi se Nikolin brat Nemanja!

28.03.2023

19:38

0

Autor: N. M./A. Š.

Izvor blizak Jokiću istakao je za naš portal da će se na venčanju naći i veliki broj košarkaških zvezda

Jokići se spremaju za gala slavlje! Goreće Denver – ženi se Nikolin brat Nemanja!
Nemanja Jokić - Copyright AP/David Zalubowski

Brat najuspešnijeg srpskog košarkaša Nikole Jokića, Nemanja, danas će oženiti dugogodišnju devojku, ekskluzivno saznaje 24sedam iz sportskih krugova.

Veliko slavlje biće upriličeno večeras po tamošnjem vremenu u Denveru, gde Jokić živi sa svojom porodicom, kao i stariji brat Strahinja, a kako nam je rečeno pozvane su brojne zvanice.

Da će sve biti gala, govori i činjenica da će se na slavlju, osim košarkaševe porodice, naći i brojni gosti iz Srbije - rodbina i prijatelji, a svako od trojice braća pozvao je svoje goste, što potvrđuje da će svadba biti velika.

Izvor blizak Jokiću istakao je za naš portal da će se na venčanju naći i veliki broj košarkaških zvezda, da će se proslava organizovati na luksuznoj lokaciji, a da će se svirati i srpska muzika te ispoštovati pojedini tradicionalni običaji.

Podsetimo, dvostruki uzastopni MVP NBA lige na ludi kamen je stao pre nešto manje od tri godine. Nikola i njegova dugogodišnja izabranica Natalija sudbonosno „da“  u rodnom Somboru, a društvene mreže bile su preplavljene njihovim prvim plesom uz pesmu Đorđa Balaševića „Ringišpil“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike