Poruka iz Majamija za braću Jokić: Život je suviše kratak za tuče! Bilo je u žaru borbe, idemo dalje!

30.11.2021

07:41

0

Poruka iz Majamija za braću Jokić: Život je suviše kratak za tuče! Bilo je u žaru borbe, idemo dalje!
jokicbraca4 - Copyright Printscreen/Twitter

Jedan od najiskusnijih igrača u Majamiju Judonis Haslem zatražio je od medija da prekinu sa potenciranjem sukoba između braće Jokić i Moris, jer život ide dalje i ne treba se osvrtati na nešto što se desilo u žaru borbe pre tri nedelje.

Mediji u Americi su tokom noći napravili spektakl od utakmice Denvera i Majamija na terenu Hita, gde su pratili svaki korak srpske braće Jokić, koji su, kao što su i ranije obećali, došli da budu podrška najmlađem bratu Nikoli zbog njegovog sukoba sa Markifom Morisom.

 - Gotovo je, ova priča je završena. Valjda niko nema vremena za ovu priču. Život je suviše kratak. Desilo se, gotovo je. U žaru borbe svi su reagovali, idemo dalje. Davno je prošlo. Nemam vremena za ovo. Razgovaraš sa nekim ko je sve video, ja sam sve video, gotovo je - rekao je Haslem.

Printscreen/Twitter
 

Krilni centar koji i u 41. godini ponekad dobije priliku od trenera Erika Spolstra pre utakmice sa Denverom nije bio baš oduđevljen potezom braće Jokić koji je najavljivan iz Denvera:

 - Nemam ništa s tim. Igraćemo košarkašku utakmicu. Gotovo je. Nije me briga za to. Čujem da su braća Jokić kupila karte za utakmicu. Bolje da ne izazivaju nevolje. Majami je moj grad. Ovo je moj grad. Za šta kupuju karte? Da dođe i urade šta? To je moj grad. Ne radite ništa, ništa se neće desiti. Dođite da uživate u igri i idite kući. Niko se neće petljati sa tvojim bratom. Došli smo da igramo košarku.

 

 

Markus Moris se od sukoba sa Jokićem nije vraćao na teren. Njegov oporavak se nalazi pri kraju, a Haslem želi da spusti tenzije i poručuje Jokiću:

- Volim ga kao igrača i kao osobu. Mislim da je on stvarno dobar momak. Samo mislim da je emocija prevladala.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike