Zvezda mora da se pazi zmije zvane Baskonija! Kampaco otkrio i da li su bolji od Partizana! (VIDEO)

22.03.2023

18:42

0

Autor: M. N.

Crveno-bele očekuje duel Evrolige sa španskim timom, a pričao je i o šansama za Top 8

Zvezda mora da se pazi zmije zvane Baskonija! Kampaco otkrio i da li su bolji od Partizana! (VIDEO)
Fakundo Kampaco - Copyright Prinstscreen/You Tube/24sedam

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Baskoniju u utakmici 30. kola Evrolige u četvrtak (19.00), a osim trenera Duška Ivanovića meč sa Špancima najavio je i Fakundo Kampaco, od koga se mnogo očekuje.

- Biće teško, odličan su tim. Opasni su, pogađaju iz svake situacije. Zbog toga moramo da im posvetimo mnogo pažnje. Zaslužuju takav pristup. Igraju sa mnnogo energije, a mi moramo da budemo pametni. Da igramo dobru, ali i pametnu košarku. Ali moramo i da se borimo i uz pomoć navijača mislim da će da bude dobro - kazao je na početku Argentinac, a na njegovoj poziciji igra njihov najbolji igrač, Markus Hauard.

- On je glava ove zmije. On je plejmejker koji usrećuje sve i moramo da igramo agresivno na njemu. Moramo da mu otežamo posao. 

Crveno-beli su sada prilično daleko od Top 8, a novinare je zanimalo da li i dalje postoje šanse za plasman.

- Ne smemo da razmišljamo o tome i ne moramo sada. Moramo da mislimo na našu energiju i da napredujemo kao tim. Moramo svaku utakmicu do kraja sezone da igramo kao finale. To je jedini ključ za nas. Ne smemo da razmišljamo o tome i budućnosti i šta će biti. Moramo samo da napredujemo svaki dan i bićemo dobro. 

Naravno, tu je i AdmiralBet ABA liga, a nedavno je i trener Ivanović rekao da je Zvezda bolja od najvećeg rivala, Partizana.

 - Naš glavni cilj je samo šta se dešava sada, trenutno, kao ovaj intervju sa vama. Mislim da smo trenutno izjednačeni sa Partizanom. Sve je u detaljima. Ko je pametniji u datom trenutku, ko se više bori... Pobediće uvek onaj ko je bolji u tome. Moramo da radimo samo - zaključio je Kampaco.

Uoči ovog meča, Zvezda je na 14. mestu sa učinkom 12-17, dok je Baskonija osma sa 15-14.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike