Novi pehovi za Duška Ivanovića: Zvezda baš oslabljena u Barseloni - poznato ko sve neće igrati!

15.03.2023

12:42

0

Crveno-beli, bez obzira na zdravstvene probleme, idu na pobedu protiv Katalonaca

Novi pehovi za Duška Ivanovića: Zvezda baš oslabljena u Barseloni - poznato ko sve neće igrati!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Košarkaše Crvene zvezde očekuje gostovanje protiv Barselone (20.30) u 29. kolu Evrolige, i  neki poslednji voz za plasman u TOP 8.

Mada su sada šanse svedene na minimum, po rečima trenera crveno-belih Duška Ivanovića, oni u svaku utakmicu idu na pobedu, bez obzira na to koji su na tabeli.

Ipak, veći problem su povređeni igrači, pa sigurno neće igrati Ognjen Dobrić i Branko Lazić, dok je pod znakom pitanja Nemanja Nedović.

- Dobrić ne može da putuje i to je problem, videćemo za Nedovića. Lazić je već dugo van - počeo je Ivanović i nastavio o meču sa Barselonom:

- Izgubili smo utakmice na dva potpuno različita načina. Nismo u dobroj situaciji. Ali u svakoj utakmici u Evroligi idemo na trijumf. Naročito kad igraš protiv Barselone, to je sam po sebi dovoljan motiv da pobediš i da daš svoj maksimum. 

Dušan Ivanović je upitan da prokomentariše i svoju izjavu posle Partizana kad je rekao da će pobediti večitog rivala kad bude najvažnije.

- Jesam rekao igračima, oni isto veruju. Bez obzira na seriju loših rezultata, atmosfera u ekipi je odlična - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike