Partizan je Efesu važniji od Reala! Obradović "pročitao" Atamana pred duel u Istanbulu! (VIDEO)

14.03.2023

17:32

0

Autor: G. F.

Trener crno-belih smatra da je položaj dve ekipe na tabeli neverovatan

Partizan je Efesu važniji od Reala! Obradović "pročitao" Atamana pred duel u Istanbulu! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright printscreen/24sedam/PavleKnežević

Nastavljaju košarkaši Partizana svoj "pakleni mart" već u četvrtak gostovanjem Efesu u okviru 29. kola Evrolige.

U AdmiralBet ABA lige su odradili veliki posao pobedom nad Crvenom zvezdom i sada se okreću evropskim izazovima.

DOBRO JE ŠTO SU KOMPLETNI

Trener crno-belih Željko Obradović mirno analizira predstojećeg rivala.

- Ono što je bitno je da su im se povređeni igrači vratili. Pre svega Vasa Micić i Larkin koji su apsolutno najvažniji igrači u tom timu. Biće u kompletnom sastavu. Uvek je dobro da za protivnika imate jednu tako sjajnu ekipu koja je dve godine zaredom bila prvak Evrope. Situacija u kojoj se oni nalaze i u kojoj se mi nalazimo je na neki način neverovatna. Ali, eto, dešavale su se povrede - rekao je Obradović pred trening Partizana i naglasio da mu je jasno da će fokus rivala biti baš na duelu sa njegovom ekipom:

- Moramo da se spremimo da igramo neku normalnu utakmicu. Sigurno će biti motivisani, videli smo već i izjave trenera Atamana koji je rekao da je za njih utakmica protiv nas ključna i u svakom pogledu mnogo važnija od utakmice koju igraju večeras sa Realom. Mislim da će u tom smislu i pripremiti utakmicu protiv nas.

POBEDA U DERBIJU

Pobeda nad Crvenom zvezdom sigurno mnogo znači igračima, a Obradović ističe da je to slučaj i sa svakim drugim trijumfom.

- Svaka pobeda donosi samopouzdanje. Mnogo je utakmica ove godine. Način na koji smo počeli utakmicu sa Zvezdom i kako smo je završili sigurno dovodi do toga da igraju veruju u sebe. I sada ćemo pričati o tome, ali fokus je na ovo što je ispred nas. Kao i uvek zaboravljamo šta je bilo i okrećemo se narednoj utakmici.

 

Odlaganje utakmice Budućnost - Partizan zbog izbora u Crnoj Gori će sigurno prijati crno-belima.

- Probaćemo da osvežimo ekipu, igrači će dobiti slobodan vikend posle utakmice u Istanbulu. Mislim da će dobro da im dođe. Dobra je stvar i što posle toga igramo tek u petak sa Olimpijakosom, imaćemo četiri dobra treninga. U to ritmu nismo trenirali ne pamtim otkad. Ali posle toga je taj pakleni program, u 7 dana 4 utakmice ili u 10 dana 5 utakmica. To nas čeka i zato treba iskoristi ovaj vikend da se osvežimo, a posle toga da treniramo najbolje moguće.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike