Kampaco je sa ove dve trojke doveo Grobare do ludila! Pune tribine Arene pitaju se samo jedno – kako je ovo ubacio? (VIDEO)

13.03.2023

21:33

0

Autor: A. Š.

Argentinac potpuno razoružao crno-bele i njihove navijače

Kampaco je sa ove dve trojke doveo Grobare do ludila! Pune tribine Arene pitaju se samo jedno – kako je ovo ubacio? (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

„Derbi sezone“ navijači Partizana očekivali su sa puno optimizma. Poraz od Cibone, pa izgubljena dobijena utakmica u Atini protiv Panatinaikosa, od Crvene zvezde su napravili autsajdera pred najveću utakmicu srpske košarke u kojoj je ulog prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone AdmiralBet ABA lige.

Ipak, izabranici Duška Ivanovića u prvom poluvremenu su se pobrinuli da ubiju svaku dozu neizvesnosti, a predvođeni Fakundom Kampacom u drugoj polovini drugog kvartala stigli su i do 20 poena viška.

Argentinac igra ubedljivo najbolji meč u Zvezdi. Crno-belima je za nešto više od 15 minuta ubacio 21 poen, a sa dve vezane trojke, na isteku napada, sa devet metara, preko Ledeja i Papapetrua „ispumpao„ je svu energiju iz najveće dvorane na Balkanu i navijače sprskog i regionalnog šampiona kraj malih ekrana bez ikakve dileme doveo do ekstaze.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike