Majk Džejms pomenuo Partizan na Tviteru… Krenuo je potop!

12.03.2023

22:44

0

Autor: A. Š.

Navijači crno-beli i košarkaš Monaka sjajno su se zabavili u komunikaciji na društvenoj mreži

Majk Džejms pomenuo Partizan na Tviteru… Krenuo je potop!
Majk Džejms na meču s Partizanom - Copyright MN Press

U predvečerje večitog derbija koji bi mogao u mnogome da odredi raspored pozicija pred plej-of AdmiralBet ABA lige, navijači Partizana koji koriste Tviter sjajno su se zabavili u komunikaciji sa Majkom Džejmsom.

As Monaka poznat je kao neko ko svakodnevno koristi ovu društvenu mrežu i nije mu nimalo strano da odgovara na poruke navijača ispod njegovih tvitova, što je pokazao i večeras, kada su mu „Grobari“ „zatrpali“ profil porukama.

Šta je svemu prethodilo ostaće misterija, ali iz inicijalnog Džejmsovog tvita može se zaključiti da su mu navijači Partizana slali direktne poruke. Verovatno ih je u jednom trenutku bilo previše, pa je američki bek osetio potrebu da im se obrati:

- Navijači Partizana, ne igramo protiv vas sve do aprila. Tvitujte sa nekim s kim igrate ove nedelje – napisao je Džejms i izazvao erupciju reakcija.

Nekolicina njih pozivala ga je da sledeće sezone dođe u Partizan, neki su ga podsećali na beogradski okršaj Partizana i Monaka na kojem sjajni šuter nije bio na svom prepoznatljivom nivou, a bilo je i onih koji su njegovo odgovaranje na većinu poruka pozdravili uz podsećanje na nedavno deaktiviranje naloga na ovoj mreži Nemanje Nedovića.

- Druže, izgubio si dva puta u Beogradu u dve nedelje, tvoje mišljenje ne znači ništa – napisao je jedan od navijača, dok ga je drugi podsetio na to sa mu veoma male šanse kada ga u igri jedan na jedan preuzme Matijas Lesor.

- Jedan na jedan ne postoji u mom svetu. Dodatna pomoć ili udvajanje uvek dolaze – odgovorio je Džejms, posle čega je dobio video podsetnik na jedan od težih promašaja na utakmici odigranoj u Areni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike