Partizan jeste razočarao, ali Grobari nisu! Navijači crno-belih priredili još jedan evroligaški spektakl! (VIDEO)

09.03.2023

23:09

0

Autor: A. Š.

Pristalice Valjka dominirali su tokom celog meča na tribinama Mediolanum foruma

Partizan jeste razočarao, ali Grobari nisu! Navijači crno-belih priredili još jedan evroligaški spektakl! (VIDEO)
Deo navijača Partizana u Milanu - Copyright Profimedia

Najavljivali su navijači Partizana „invaziju“ na Milano i to su i ostvarili. Pošto su dva dana ranije u Bolonji dali snažan vetar u leđa Panteru i drugovima u rušenju Virtusa, Grobari su isto pokušali da naprave i večeras u „Mediolanum forumu“, gde su crno-beli doživeli ubedljiv poraz od milanske Olimpije.

Pristalice „Valjka“ svoj deo posla odradile su besprekorno. Pojavili su se u još većem broju nego u „Segafredo areni“, nateravši i navijače Olimpije da kao retko kada ove sezone popune tribine milanske dvorane.

Dominiralo je nekoliko hiljada „Grobara“ tokom 40. minuta duela u „prestonici mode“. Tek na momente, kada je njihov tima otišao na dvocifrenu prednost, navijači domaćeg tima uspevali su da „dođu do glasa“ i koliko toliko nadjačaju raspevane pristalice crno-belih.

Nažalost po njih, rezultat je ovoga puta izostao. Ipak, i pored jednog od najlošijih izdanja izabranika Željka Obradovića u tekućoj takmičarskoj godini, njihovi navijači potrudili su se i uspeli u nameri da košarkaškoj Evropi prirede još jednu spektakularnu atmosferu o kojoj će se pričati.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike