Ataman preti Zvezdi! Imaju opasan trio, ali želimo pobedu u Beogradu!

08.03.2023

12:45

0

Autor: G. F.

Trener Efesa otkrio taktiku pred duel sa crveno-belima

Ataman preti Zvezdi! Imaju opasan trio, ali želimo pobedu u Beogradu!
Ergin Ataman - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Efesa igraju duel 27. kola Evrolige u Beogradu.

Domaći za izlazak iz krize, gosti za nastavak bitke za mesto među 16 najboljih ekipa u Evropi. I crveno-beli će naravno dati sve od sebe da se domognu Top 8 faze takmičenja, ali su njihove šanse zaista minimalne.

Pokušaće tim iz Turske stanje na tabeli da prenese i na parket dvorane Aleksandar Nikolić, a trener dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope Ergin Ataman najavljuje trijumf svojih pulena.

- Crvena zvezda ima neverovatno široku i sposobnu rotaciju igrača na perimetru. Njihov novi igra Fakundo Kampaco, Luka Vildoza i Nemanja Nedović su veoma opasni na "piku". Moramo da postavimo igru tako da vršimo pritisak, bez izgubljenih lopti i pametan protok lopte u napadu - rekao je Ataman i poručio:

- Želja nam je da se iz ovog teškog ambijenta vratimo sa pobedom, da smanjimo broj poena i asistencija pomenute trojice igrača. Moramo se koncentrisati na borbu i učinak naši igrača na parketu.

Efes je u prvom meču u Istanbulu slavio sa 72:59 i ima skor od 13 pobeda i 12 poraza uz 1 meč manje, dok Zvezda ima 11 trijumfa i 15 izgubljenih utakmica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike