Jokić je MVP treći put zaredom, tu dileme više nema! Kvote na kladionicama sve jasno pokazuju!

08.03.2023

11:19

0

Autor: G. F.

Niko nije ni blizu srpskom asu, Lebron Džejms možda i ponižen

Jokić je MVP treći put zaredom, tu dileme više nema! Kvote na kladionicama sve jasno pokazuju!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Najkorisniji igrač NBA lige za 2021. godinu bio je Nikola Jokić. Najkorisniji igrač NBA lige za 2022. godinu bio je Nikola Jokić. Najkorisniji igrač NBA lige za 2023. godinu biće Nikola Jokić.

Ako je neko imao dilemu, više je nema. Ne nakon što se pojavila najnovija lista kladionica sa šansama košarkaša da ponesu MVP priznanje u najjačem klupskom takmičenju na svetu. A kladionice neće tek tako pogrešiti jer bi ih to mnogo, mnogo koštalo!

Kvote kažu sledeće - na uplaćen jedan dolar (ili bilo koju drugu valutu) dobićete 1,22 na Nikolu Jokića, a to je gotovo 5 puta veća šansa od prvog sledećeg na listi, Džoela Embida sa kvotom 6!

printscreen
 

Grčki div Janis Adetokumbo, koji je nedavno "uhvaćen" kako pokušava sam sebi da namesti tripl-dabl učinak, vredi 7,5 puta više od uloženog.

Slede Džejson Tejtum sa kvotom 17, Luka Dončić (26), a gotovo poražavajuće deluju šanse "kralja" Lebrona Džejmsa da postane MVP. U njegovom slučaju kvota je čak 150!

Dakle, dileme nema! Treću godinu zaredom priznanje za najkorisnijeg košarkaša u NBA ligi poneće Nikola Jokić! Potpuno zasluženo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike