Jokićevom hejteru Perkinsu smeta boja kože Srbina: Konačno otkrio svoje pravo lice

02.03.2023

07:24

0

Autor: D. P.

Perkins jeftinim trikovima traži podršku Afroamerikanaca

Jokićevom hejteru Perkinsu smeta boja kože Srbina: Konačno otkrio svoje pravo lice
Kendrik Perkins - Copyright Printscreen/Twitter

Polemika oko Nikole Jokića koja se vodi između njegovog hejtera Kendrika Perkinsa i Jokićevog fana Džej Džej Redika izašla je iz košarkaških okvira zahvaljujući bivšem igraču Bostona.

Perkins je u poslednjem obraćanju na ESPN rekao da od 1990. godine samo tri osvajača MVP nagrade nisu bili po broju postignutih poena i da oni imaju nešto zajedničko.

- Ono što Redik ne pominje je to da od 1990. godine samo trojica košarkaša koja su osvojila MVP priznanje nisu bili u deset najboljih strelaca lige te sezone. To su Stiv Neš, Nikola Jokić i Dirk Novicki. Šta imaju zajedničko, Razmislite samo - rekao je Kendrik Perkins.

 

 

- Kad je 2006. godine Stiv Neš osvojio MVP nagradu, tad je Kobi Brajant imao u proseku 35 poena po meču. Kako to nije uspeo da osvoji? Dakle, samo Neš, Jokić i Novicki nisu bili u deset najboljih strelaca lige. Nemojte mi to da je Jokić sada prvi na zapadu, prošle godine je bio šesti. Zašto za neke druge pomeramo granice, a druge ne?

Budući da su trojica asova osim što su bele puti i poreklom van SAD, moguće je da bi Perkins iskoristio ovu činjenicu da bi izbegao etiketu rasiste.

Na društvenim mrežama uveliko se vodi polemika oko Perkisnovog medijskog istupa i svi se slažu da je iskoristio najfetiniji trik da za sebe pridobije Afroamerikance.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike