Urnebesni Jokić doveo do suza novinare u Americi: Lako mi je kad pumpam statistiku! (VIDEO)

01.03.2023

09:27

0

Autor: G. F.

Srbin šmekerski odgovorio na priče kako nije timski igrač

Urnebesni Jokić doveo do suza novinare u Americi: Lako mi je kad pumpam statistiku! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Ulazak u istoriju Nikole Jokića i njegov 100. tripl-dabl u karijeri pokrenuli su lavinu uglavnom pozitivnih komentara, čestitki i pohvala.

Ali, ima naravno i onih kojima se ne sviđa to što je baš Jokić ušao među besmrtne, pa su se odmah pojavile priča kako je srpski as jedan od onih koji ne igraju za tim nego gledaju samo svoj učinak.

Te priče stigle su i do samog Jokića, a on je na njih odgovorio tako šmekerski da su novinari popadali od smeha kada su čuli šta ima da kaže. A pitanje je bilo da prokomentariše podatak da je stigao do 100. tripl-dabla u NBA ligi.

- Lako je kad pumpam statistiku - rekao je Jokić, a novinari su naglas se smejući konstatovali da to znači da su i do njega došle pomenute priče, pre svega izajva nekadašnjeg NBA asa Kendrika Perkinsa koji ga je označio kao igrača koji "na svakom meču povećava asistencije".

 

 

- Naravno da sam čuo. Istina je to, istina.

Jokić se potom uozbiljio i zaključio:

- Cenim kako smo igrali, to je ono što ja cenim. Dostignuća, nagrade, ugovori, bilo šta... ne želim da kažem da to prirodno dolazi, ali to se ne juri. Lepo je, zaista. Mislim da će najbolje biti kad završim karijeru i pogledam šta sam ostavio iza sebe!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike