Jokić je unikat, a mi smo blagosloveni što ga imamo! Trener Denvera otkrio zašto se divi Srbinu! (VIDEO)

01.03.2023

09:55

0

Autor: G. F.

Majk Meloun otkrio malo poznate detalje iz svlačionice Nagetsa

Jokić je unikat, a mi smo blagosloveni što ga imamo! Trener Denvera otkrio zašto se divi Srbinu! (VIDEO)
Meloun i Jokić - Copyright Profimedia

Košarkaši Denvera igraju sjajnu sezonu, najbolji su tim na Zapadu, a veliki deo zasluga ide na račun srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Naš internacionalac je i prethodne noći briljirao i upisao se među besmrtne asove NBA lige pošto je postao tek 6. igrač u istoriji sa ostvarenih 100 tripl-dablova.

Na prozivke onih koji tvrde da Nikola igra za statistiku, a ne za tim, Jokić je imao spreman odgovor koji je do suza zasmejao sve.

A šta je to što srpskog centra čini jednim od najboljih u istoriji otkrio je trener Denvera Majk Meloun, čovek koji i inače maksimalno poštuje našeg asa.

 

 

- Ne smemo ga shvatati zdravo za gotovo. Dugo sam ja u ovom poslu, u ovoj ligi, znam kako sve može brzo da se promeni, zato se mora ceniti to što Jokić radi. To što se o njemu priča u kontekstu svih tih istorijskih dostignuća samo treba da nas podseća koliko smo blagosloveni što imamo tipa poput Nikole, koji je toliko talentovan, koji je postigao sve te stvari na parketu. Ali, najimpresivnije je to koliko je skroman - rekao je Meloun, pa otkrio i neke detalje iz svlačionice:

- On je unikatna osoba koja ne želi pažnju, ne želi priznanja... On želi da se bavi svojim poslom i da pomogne ekipi da osvoji prvu NBA titulu.

 

 

Meloun je naglasio i da je Jokiću posle meča sa Hjustonom dao loptu za uspomenu na utakmicu u kojoj je stigao do tripl-dabla, te da se po njegovoj reakciji videlo da mu nije prijatno što ga izdvaja od saigrača.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike