Hit snimak! Jokić hipnotisano gleda u telefon, a onda je usledila eksplozija: "Tako se ne raduje ni pobedničkim koševima!"

26.02.2023

06:28

0

Autor: P.K.

Denver podelio snimak u kome dvostruki uzastopni MVP pokazuje strast

Hit snimak! Jokić hipnotisano gleda u telefon, a onda je usledila eksplozija: "Tako se ne raduje ni pobedničkim koševima!"
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/Twitter/Nuggets

Iako je Denver izgubio u derbiju Zapada, to je bila utakmica za zaborav, ali ono što ne prolazi nikad jeste ljubav Nikole Jokića prema konjima!

Nagetsi su na društvenim mrežama prikazali kratak video na kome Jokić sa punom pažnjom gleda u telefon, a onda se burno raduje.

Komentar je sasvim logičan:

- Svi znamo u šta se uključio – uz sličicu konja.

Komentari su bili razni, a neki od njih su (ispravno) primetili da se više raduje gledajući trke, nego svojim koševima, čak i kada dobijaju utakmice.

Znamo svi koliko voli konje, znamo priče da je posle prvog ugovora rekao ocu da može da kupi konja, kao i da je na hipodromu saznao da ide na Ol star, kada je priznao da nije ni razmišljao o toj utakmici.

Klub je prihvatio tu njegovu ljubav i poštuje je, pa su tako nastale nezaboravne scene iz prošle godine, kada mu je vrh Denvera doneo MVP priznanje u njegovu štalu u Somboru, kada se Jokić rasplakao.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike