Auuuu, šta uradi ovaj dečko, visok je 188 cm, a zakucava preko dva čoveka! Pa još stigne da napravi i foru u letu! (VIDEO)

19.02.2023

06:13

0

Autor: G. F.

Pobednik NBA Ol star vikenda u zakucavanju je ne preterano poznati Mek Meklang

Auuuu, šta uradi ovaj dečko, visok je 188 cm, a zakucava preko dva čoveka! Pa još stigne da napravi i foru u letu! (VIDEO)
Zakucavanje preko dva čoveka - Copyright Profimedia

Brutalno, briljantno, atraktivno! Ma, svaršeno! Takmičenje u zakucavanju na NBA Ol star vikendu ove godine donelo je nešto novo!

Gledali smo u bliskoj prošlosti uglavnom slična zakucavanja. Daleko od toga da nije bilo atraktivnih poteza, ali je noćašnje takmičenje bilo za koplje ispred nekoliko prethodnih.

A "krivac" za to je malo poznati košarkaš Delavera, koji će dobiti šansu u Filadelfiji, Mek Meklang!

Tanjug/AP Photo/Rob Gray
Brutalno zakucavanje u NBA

Momak ima 24 godine, visok je 188 centimetara i brutalno zakucava! Uverili su se u to svi koji su gledali takmičenje, a za vas koji niste mogli donosimo snimak njegovih majstorija.

Izlazio je na parket 4 puta, sva zakucavanja izveo je iz prve, a već na početku je zapalio atmosferu u dvorani. Pred košem su stajala dva momka, jedan se popeo drugom na ramena i držao loptu. A onda se Meklang zaleteo, preskočio obojicu, uzeo loptu u letu i zakovao je u koš! Usput je imao vremena i za egzibiciju da loptu pre zakucavanja prisloni uz tablu!

 

 

Žiri u sastavu Karlo Meloun, Dominik VIlkins, Džamal Kraford, Herold Majner i Liza Lesli, prva žena koja je zakucala na jednoj WNBA utakmici bili su gotovo jedinstveni.

U razigravanju su mu dali 99,8 bodova, a onda u finalu sa Trejem Marfijem i maksimalnih 100! Jednostavno savršeno! Za uživanje!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike