Jokić upalio ringišpil za jednog od najboljih defanzivaca lige! Provozao Adebajoa, pa odveo zemljaka na večeru (VIDEO, GALERIJA)

14.02.2023

06:42

0

Autor: D. P.

Nikola Jokić nije mogao da promaši preko Adebajoa

Jokić upalio ringišpil za jednog od najboljih defanzivaca lige! Provozao Adebajoa, pa odveo zemljaka na večeru (VIDEO, GALERIJA)
Copyright Tanjug/AP

Fenomenalni Nikola Jokić pokazao je u Majamiju da igra u sjajnoj formi vodeći Denver do 40. pobede u sezoni rezultatom 112:108. 

Njegov igrački repertoar toliko je bogat da za svakog defanzivca u ligi može da pronađe efikasno rešenje, pa i za Bema Adebajoa, koji važi jednog od najboljih odbrambenih košarkaša u NBA. 

Jokić je za njega izabrao igru leđima i to je toliko atraktivno izgledalo, da se u pojedinim momentima u duelima "jedan na jedan" činilo kao da samo njegov rival ima privilegiju da se okreće ringišpilu.

I nije bilo samo pivotiranja, pa polaganje na tablu, već je Adebajo morao da shvati da protiv sebe ima i bržeg centra kada krene na prodor licem ka košu. Jokić je meč završio šutirajući 5/5 preko centra Majamija.

 

 

Posle meča, Jokić je sa surpugom Natalijom izašao na večeru, a kamere su zabeležile da je u njegovom društvu bio i Nikola Jović, mladi krilni centar Hita koji se još nalazi na oporavku od povrede.

Jokić i Jović imaju veoma sličan košarkaški put. Obojica su stigli veoma mladi u NBA iz beogradske Mege.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike