"Veliki" Panter imao poruku za "malog" Pantera! Da nije košarke, ko zna šta bih sada radio u Bronksu (VIDEO)

13.02.2023

13:26

0

Autor: D. N.

Ljubimac navijača Partizana se otvorio za Evroligu, pričao o snazi, NBA ligi, Evropi...

"Veliki" Panter imao poruku za "malog" Pantera! Da nije košarke, ko zna šta bih sada radio u Bronksu (VIDEO)
Kevin Panter pričao za sajt Evrolige - Copyright Printscreen/Twitter/Euroleague

Kevin Panter je jedan od ljubimaca navijača Partizana, kao i jedan od nosioca igre ekipe Željka Obradovića. Amerikanac je imao i zanimljiv zadatak, da se obrati sebi u nekim mlađim danima.

"Pismo je napisao" posredstvom Evroliginog Tviter naloga.

- Šta bih rekao mlađem sebi, da samo nastavi, kao što sam i ja uradio. Bitno je da se nastaviš da veruješ, da i dalje maštaš. Može da bude teško u određenom trenutku. Bio sam u različitim situacijama, i nikada nisam zaboravljao šta je i ko je rekao. Uvek sam to imao na umu.

Šta god da radim, to me drži mentalno, ne toliko jakim, već na ivici da moram još da se dokazujem - kazao je Panter koji bi se bavio nekim drugim stvarima, naravno da nije postao košarkaš.

- Da nisam ovde, verovatno bih bio negde u Bronksu, Njujorku... Radio bih ko zna šta... Zašto nisam odustajao, na to ne moram da odgovaram. Prođete kroz neke stvari i postanete mudriji. To je proces kroz koji svaki čovek mora da prođe. Bilo šta da je, košarka, ili da ste lekar, ne možete da preskačete stepenike.

Kada smo bili deca, u Americi su samo govorili NBA, NBA, NBA... Da mi je nekao pričao za Evropu, mislio bih da laže. Do godine kada sam postao ruki nisam ni imao pasoš.

 

 

Da ste mi sve ovo sada pričali u vreme kada sam imao deset godina, ne bih verovao. Uvek sam bio iskren u košarci, nikada nisam varao - kazao je Panter.

Inače, crno-bele u narednim danima očekuju obaveze u Kupu Radivoja Koraća u Niš, a zatim i nastavak takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, kao i Evroligi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike