Jokić je nedodirljiv! Objavljen najnoviji presek u trci za MVP-a, Srbinu niko ništa ne može!

10.02.2023

22:16

0

Autor: P.K.

Pozicije se menjaju, igrači idu gore i dole, ali prvo mesto je "zacementirano"

Jokić je nedodirljiv! Objavljen najnoviji presek u trci za MVP-a, Srbinu niko ništa ne može!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Nikola Jokić je dvostruki uzastopni MVP NBA lige, a na najboljem putu je i da osvoji treću, ako je sudeći po najnovijem preseku!

NBA svakog petka objavljuje top-listu kandidata za laskavo priznanje i na njoj je Nikola prvi. Na tu poziciju je došao 2. januara, otevši je od Janisa Adetokumba, koji je na drugom mestu.

Naravno, ne postoji nikakva dilema da je Jokić trebalo da ostane prvi, jer je ove nedelje, recimo, za poluvreme došao do svog 19. tripl-dabla ove sezone, najviše od svih igrača u NBA.

Osim toga, i dalje nestvarno zvuči, ali srpski centar i dalje ima tripl-dabl prosek ove sezone – 24,8 poena, 11,3 skoka i 10,1 asistenciju.

I dok je prvo mesto potpuno jasno, ispod njega je bilo promena. Adetokumbo se popeo sa trećeg na drugo mesto, dok je Džejson Tejtum sa četvrte pozicije došao na treću. Džoel Embid je prošle nedelje bio drugi, a sada je četvrti.

Luka Dončić je ostao peti, a Kevin Durent šesti. Na sedmom mestu je sada Džulijus Rendl, koji je prošle nedelje delio deveto mesto sa Domantasom Sabonisom, ove nedelje osmim na listi.

Dža Morant se popeo za jednu poziciju i sada je deveti, dok je u Top 10 ušao Šej Gildžes-Aleksander.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike