Lesor: Ovde je sve dobro! Srećan sam u Partizanu, sviđa se i mojoj porodici!

07.02.2023

11:31

0

Autor: D. P.

Francuski centar ne zna kakve promene može doneti leto, ali zna da mu je lepo među crno-belima i da uživa igrajući za ovu ekipi i trenera

Lesor: Ovde je sve dobro! Srećan sam u Partizanu, sviđa se i mojoj porodici!
Copyright MN Press

Centar Partizana Matijas Lesor za mnoge stručnjake je jedno od najprijatnijih iznenađenja Evrolige u ovom šampionatu. Sa ovom ocenom slaže se i Bugarin iz Olimpijakosa Saša Vezenkov, koji ima najbolju statistiku u ligi, a svoje komplimente za odlične partije upućuje Partizanovom Francuzu.

Lesor ističe da je srećan u Partizanu i da ne razmišlja o tome šta će biti kada se sezona završi:

- Trenutno i ne mislim o tome. Samo sam fokusiran da pobeđujem što više sa Partizanom i kako bih što bolje pomogao svom timu. Ne znam kakva će biti sledeća godina. Ne znam ni šta će biti sledeće nedelje. Zato samo pokušavam da pomognem timu, a nemam pojma šta će se dešavati u budućnosti. Sviđa mi se, srećan sam ovde. Mojima se ovde sviđa. Dobar sam sa trenerom i saigračima. Sve je dobro. Pa ćemo videti šta će biti u budućnosti - zaključio je Lesor za portal "BasketNews".

Kao najprijatnije iznenađenje Evrolige, Lesor izdvaja trojicu koji su po njemu obeležili dosadašnji tok šampionata. Vezenkov je na prvom mestu...

- On igra za Top 3 ekipu. Oni su u odličnoj formi. U odličnoj formi su cele godine. I on je u odličnoj formi cele godine. Olimpijakos je dobio nekoliko sjajnih utakmica, tako da je trenutno on broj 1 - rekao je Lesor i dodao:.

- Još dva imena? Rekao bih Edi Tavares. On ima veliki uticaj na Real. Možda po statistici on nije broj 1 ili šta već, ali njegov uticaj je nesporan. Takođe, Micić. Od igrača koje sam gledao, ta tri momka su imala najveći uticaj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike