Neki odlažu, drugima se ne da! Meč između Borca i Cibone pomeren za samo 24 sata!

06.02.2023

16:37

1

Predsednik Čačana Predrag Pantović razočaran je što njegov klub nema bolji tretman u AdmiralBet ABA ligi

Neki odlažu, drugima se ne da! Meč između Borca i Cibone pomeren za samo 24 sata!
KK Borac - Copyright ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Definitivno je meč između Borca iz Čačka i Cibone u AdmiralBet ABA ligi odložen na 24 sata, nakon što domaćini poslali dopis čelnicima regionalnog takmičenja da na raspolaganju imaju samo sedmoricu igrača zbog velikog broja bolesnih igrača.

Tim povodom se oglasio i prvi čovek Čačana Predrag Pantović, koji je istakao da Borac nema nikakav tretman u regionalnom takmičenju.

On nije hteo da komentariše da je jedna utakmice još iz prvog dela prvenstva bez problema odložena, a da ova nije.

Treba istaći da je u pitanju meč između Cedevite Olimpije i Crvene zvezde, čak se ni datum ne zna, što može da utiče na regularnost takmičenja. 

- Znate, nikada nije dobar argument kako neki mogu, a mi ne možemo. Jednostavno se jako osećam loše u svemu ovome. Treću godinu igramo ovu ligu, to smo osvojili na terenu. KK Borac je 23 godine bio član ABA 1 lige, koja se tada zvala Prva liga Jugoslavije. Po večnoj listi koja je objavljena mi smo deseti najuspešniji klub svih vremena bivše Jugoslavije - rekao je Pantović, pa nastavio:

- Mi nismo ušli u vlasništvo ABA lige. Po propisima klubovi su vlasnici ABA lige, mi je tri godine igramo i još nismo ušli u vlasničke papire. To je jako ružno. Mi samim tim nismo u poziciji da učestvujemo u donošenju odluka ABA lige, možemo samo da isključimo mikrofon i da slušamo šta oni pričaju, ako nam dozvole, ako nam pošalju link kad imaju sastanak preko "Zuma". Ne znam šta da vam kažem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike