Zvezda posle evropskih poraza ponovo u AdmiralBet ABA ligi! Moramo da odgovorimo na pravi način!

04.02.2023

13:44

0

Autor: D. N.

Crveno-beli čekaju Igokeu, čiji položaj na tabeli ne sme da zavara

Zvezda posle evropskih poraza ponovo u AdmiralBet ABA ligi! Moramo da odgovorimo na pravi način!
Duško Ivanović - Copyright Profimedia

Košarkaše Crvene zvezde posle gostovanja u okviru Evrolige očekuje i nastavak takmičenja u AdmiralBet ABA ligi. Sutra, od 16.30 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipa Duška Ivanovića dočekaće Igokeu.

U prvoj utakmici ove sezone crveno-beli su slavili u Laktašima 76:70, a ovo će biti 27. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju. U tim se vraća i Fakundo Kampaco koji kao što se zna i dalje nema pravo nastupa u elitnom evropskom takmičenju.

- Ekipa Igokee je dobar tim sa brojnim vrlo iskusnim i kvalitetnim igračima i njihovo mesto na tabeli (11. pozicija sa učinkom 5-11) nije u skladu sa onim šta taj tim može. U međuvremenu su promenili trenera i tim će sigurno pozitivno reagovati. Igraće sigurno sa mnogo energije, htenja i želje.

Na tu energiju moramo da odgovoramo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobede u periodu u kome nismo imali vremena mnogo da treniramo i da radimo - kazao je Ivanović, a težak meč očekuje i Stefan Lazarević.

- Očekuje nas utakmica koja neće biti laka, iza nas je period u kome smo u samo šest dana odigrali četiri utakmice a sledeća je protiv tima koji je sigurno kvalitetniji od svoje pozicije na tabeli. Promenili su i trenera i to će doneti neke promene uz iskusne igrače koje Igokeea imamo.

Zbog svega toga moramo da odigramo pametnu, čvrstu utakmicu i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila pred put u Tel Aviv i gostovanje u Zadru - rekao je Lazarević.

Karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju u četvrtak, a u nedelju će sa početkom u 11 časova biti otvorena i blagajna u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike