Grobari oduševili i Parkera: Atmosfera? Mislim da ne treba da objašnjavam!

31.01.2023

22:10

0

Autor: P.K.

Trener Asvela odao priznanje Partizanu i njegovim navijačima posle ubedljivog poraza u Areni

Grobari oduševili i Parkera: Atmosfera? Mislim da ne treba da objašnjavam!
Ti Džej Parker - Copyright MN Press

Partizan je ostvario novi trijumf, pošto je kod kuće prosto razbio Asvel i tako ostao u igri za Top 8 Evrolige. U još jednoj spektakularnoj atmosferi, pred punim tribinama beogradske Arene, crno-beli su na najbolji način potvrdili pobedu iz prošlonedeljnog evroligaškog derbija.

- Prvo, čestitam Partizanu. Izašli su vrlo agresivno na oba kraja. Bilo je teško da se bori protiv njihove energije i zasluženo su pobedili – kazao je posle meča trener francuskog tima Ti Džej Parker, uz osvrt na atmosferu u najvećoj dvorani na Balkanu

- Mislim da ne treba da objašnjavam. Jedna od najboljih u Evroligi. Bez obzira da li gube ili dobijaju, oni pevaju. To je kao šesti igrač.

Smatra Parker da će Partizan biti konkurentan do kraja sezone u elitnom takmičenju.

- Što se tiče Evrolige, imaju dobre šanse, ali treba da se ostane zdrav. Povrede nekada mogu da utiču na to – istakao je rođeni brat legendarnog francuskog plejmejkera Tonija Parkera, pa prokomentarisao nestabilnu igru svog tima.

- Nemamo roster kao drugi timovi. Moramo mnogo da igramo, neki igrači nemaju odmora. Naša liga nije laka, baš je teška, i moraju da igraju najbolji igrači, a to zamara i onda nemaju snage da igraju u Evroligi.

Na kraju, Parker se nije složio sa konstatacijom je Asvel ne koristi dobro Jusufu Fala.

- Koristimo ga dobro cele sezone. Neki mečapi su teški, Lesor recimo ima nisko težište i teško. Ne, ne, savršeno ga koristimo, dobro, savršeno sarađujemo – kazao je Ti Džej Parker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike