Oglasila se Zvezda: Martinova bezbednost ugrožena zbog klikova?

19.01.2023

13:17

0

Crveno-beli poslali dopis Evroligi zbog pisanja litvanskog novinara Jonasa Miklovasa

Oglasila se Zvezda: Martinova bezbednost ugrožena zbog klikova?
Hasan Martin - Copyright MN Press

Glavni i odgovorni urednik košarkaškog portala "BasketNews" Litvanac Jonas Miklovas poslao je otvoreno pismo Evroligi i udruženje igrača Evrolige u kojem traži da pokrenu istragu protiv košarkaša Crvene zvezde Hasana Martina jer je preko društvenih mreža uputio pretnju novinaru te redakcije Ritisu Visnjauskasu.

Tim povodom se oglasio i košarkaški klub Crvena zvezda koji su uputili dopis nadležnima u Evroligi gde su protestvovali zbog pisanja litvanskog portala „BasketNews“ zbog tvita Hasana Martina.

- Ne vidimo zašto je stav našeg igrača i podrška saigraču kao odgovor na tvit da je sve oko akcije FreeFacu ’blamantno’ razlog da nam se otvorenim pismom ’targetira’ igrač u litvanskim medijima. To što ima svoj stav, koji mu nije nametnuo niko iz kuba, ne znači da treba da se vodi kampanja protiv njega, kao i da ’BasketNews’ traži klikove i ugrožava bezbednost našeg igrača i američkog državljanina - poručili su iz kluba sa Malog Kalemegdana.

U klubu ističu da se sve ovo dešava pred gostovanje Crvene zvezde u Kaunasu, meč koji se igra 20. januara (19.00) u Litvaniji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike