Obradović iskren pred ligaški duel: Stiže nam Gagi u goste, uvek je lepo videti ga

15.01.2023

15:56

0

Autor: P.K.

Trener Partizana lepim rečima dočekuje kolegu iz MZT-a

Obradović iskren pred ligaški duel: Stiže nam Gagi u goste, uvek je lepo videti ga
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan posle ubedljive pobede nad Baskonijom nastavlja takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, pošto im u goste stiže MZT Skoplje.

Partizan je lider na tabeli, a MZT poslednji, ali je tim krajem decembra preuzeo Dragan "Gagi" Nikolić, inače veliki navijač Partizana, što je pomenuo i stari roker Željko Obradović.

- Stiže MZT sa Gagijem Nikolićem i drago mi je da ćemo ga videti ovde. Ekipa je promenjena i promena trenera je nešto što je važno jer je uticalo na igru. Izgledaju drugačije i imaju neke nove igrače tako da ćemo probati da se pripremimo i da odigramo još jednu dobru utakmicu.

Danilo Anđušić je ponovio koliko je regionalna liga važna za Partizan, ali i da ove utakmice nikad nisu lake za igranje.

- Još jedna utakmica kod kuće, gde nam je naravno imperativ pobeda. Imamo današnji dan da tu utakmicu pripremimo najbolje što možemo. Cilj nam je da nastavimo niz pobeda koji imamo pogotovu u ABA ligi. Stalno napominjemo koliko nam je to bitno za nastavak takmičenja tako da ove utakmice nikada nisu lake za igranje. Moramo svi dati svoj maksimum.

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, crno-beli su u Skoplju trijumfovali sa 74:92.

Utakmica Partizan-MZT igra se sutra od 18 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike