Partizanu stižu sjajne vesti iz Španije! Baskonija bez najboljeg u Areni!

12.01.2023

15:21

0

Autor: A. Š.

Tim iz Vitorije oslabljen dolazi na megdan crno-belima

Partizanu stižu sjajne vesti iz Španije! Baskonija bez najboljeg u Areni!
Markus Hauard - Copyright Profimedia

Košarkaši Partizana u sredu uveče u Tel Avivu prekinuli su niz od osam uzastopnih pobeda, ali vremena za tugovanje zbog poraza od Makabija nema. Crno-beli danas imaju vremena da se koliko toliko oporave, jer već u petak izlaze ponovo na parket.

Sutra u Arenu stiže jedan od najvećih dužnika ove sezone Baskonija, koja će u najvećoj dvorani na Balkanu igrati bez najboljeg igrača Markusa Hauarda. Kako je objavio španski klub, američki bek neće ni doputovati sa ostatkom ekipe u Beograd, zbog bolova u leđima, koji su mu se javili posle meča sa Bajernom odigranom u utorak.

Zbog toga je sportski sektor Baskonije odlučio da Hauard iz predostrožnosti preskoči duel sa crno-belima, kojima je u prvom delu sezone zadao bezbroj muka. Podsetimo, Amerikanac je u Vitoriji Partizanu ubacio 33 poena, od kojih je većinu postigao van linije 6.75, a jedna od osam trojki (koliko je ubacio iz 12 pokušaja) odvela je meč u dodatnih pet minuta u kojima je španski tim uspeo da slavi pošto se prethodno već mirio sa izvesnim porazom.

Duel Partizana i Baskonije igra se u petak od 20.30 u beogradskoj Areni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike