Hit priča! Jokić sada hara NBA ligom, a kako su ga samo "maltretirali" saigrači iz reprezentacije Srbije

10.01.2023

11:50

0

Autor: 24sedam

Šta se dešavalo u Rio de Žaneiru otkrio je Stefan Jović

Hit priča! Jokić sada hara NBA ligom, a kako su ga samo "maltretirali" saigrači iz reprezentacije Srbije
Stefan Jović i Nikola Jokić - Copyright MN Press

Nikola Jokić je već dve sezone uzastopno MVP NBA lige, a centar Denvera je bio i deo košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Tada je naš nacionalni tim osvojio srebrnu medalju, pošto je u finalu poražen od Sjedinjenih Američkih Država.

A tog perioda, tačnije pojedinih anegdota prisetio se i Stefan Jović. Jović i Miloš Teodosić su na primer davali Jokiću "zadatke". Jednom prilikom je ostalima išao po hranu u obližnji "Mekdonalds", a prema Jovićevom rečima nije mu bilo teško.

- Imamo Olimpijadu gde smo maltretirali Joku. Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. Kaže mu Teo, ajde Joko u Mekdonalds. Mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole, a ono red  treba da se čeka dva sata, počeo je Jović u podkastu "Kod Luke i Kuzme".

- Nema problema, ko će šta, bile su Jokićeve reči. I sada ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren toliko.

On to sve lepo nosi kući. I onda je svaki drugi dan to bilo - dodatno je objasnio Jović, nekadašnji igrač Crvene zvezde, a sada Saragose.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike