Jokićevo dodavanje nisu uhvatile ni TV kamere! Svi se pitaju kako je ta lopta prošla kroz trojicu igrača Lejkersa (VIDEO)

10.01.2023

07:00

0

Autor: D. P.

MVP lige ponovo zadivio košarkaški svet svojim dodavanjem do Arona Gordona na meču sa Lejkersim

Jokićevo dodavanje nisu uhvatile ni TV kamere! Svi se pitaju kako je ta lopta prošla kroz trojicu igrača Lejkersa (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/YouTube

Jokić je još jednom zadivio Ameriku svojim plejmejkerskim osećajem za dodavanje.

Nije reč samo o tajmingu, već i o načinu na koji distribuira lopte do saigrača, jer nije bitno da li se ona šalje kroz noge, preko glave, jednom rukom preko celog terena kao NFL kvoterebek ili sa dve ruke od parket.

Njegove lopte imaju oči i uvek u pravom trenutku pronalaze slobodnog igrača koji ostaje sam sa obručom.

 

 

Jokiću je protiv Lejkersa izbrojano 16 asistencija, a jedna se izdvojila kao najbolja i od jutros ima milionske preglede na društvenim mrežama.

Kako je on doturio loptu do Arona Gordona nije još najjasnije, jer nijedna kamera nije zabeležila koju je putanju imala do krilnog igrača Nagetsa.

Lopta je velikom brzinom prošla reketom kroz trojicu igrača Lejkersa, a Gordon nije bio iznenađen, pa je tako mogao lagano da zakuca.  

Jokiće je meč završio 11. tripl-dablom u sezoni. On je postigao 14 poena, uhvatio 11 lopti uz 16 dodavanja, za 35 minuta igre, bez promašaja u šutu (1/1 za tri, 4/4 za dva, 3/3 sa bacanja). Ovo je 12 tripl-dabl u istoriji NBA koji je postignut uz stoprocentan šut. Jokiću je ovo drugi takav poduhvat u karijeri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike