Ljubitelj Jokića blista posle nove demonstracije sile Denvera: Lepo sam vam rekao, Nagetsi će biti najbolji!

06.01.2023

06:43

0

"Jokić je sila, čeka se Marej" - ceni "ser Čarls" Barkli

Ljubitelj Jokića blista posle nove demonstracije sile Denvera: Lepo sam vam rekao, Nagetsi će biti najbolji!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Čarls  Barkli je legenda NBA lige i neko ko je poznat kao čovek koji uvek govori šta misli, ali nije baš poznat po tačnim predviđanjima. Ovo drugo je jedan od razloga zašto sujeverni navijači Denvera treba da brinu da li će fenomenalni Nikola Jokić po treći put poneti MVP zvanje.

Pošto je gledao kako Denver i Jokić uništavaju Kliperse i rešavaju meč već u prvom poluvremenu, "ser Čarls" je ponovio svoje predviđanje da će Nagetsi biti prvi na Zapadu posle prvog dela lige.

- Rekao sam vam da će Nagetsi imati najbolji učinak na Zapadu. Mislim da imaju "najdubilji" tim u NBA. Džoker radi ono njegovo. Sve će da se na kraju svede na Džamala Mareja, po mom mišljenju. Imaju sve – govorio je Barkli.

 

 

Osim razumljivog likovanja u smislu "a šta sam vam rekao?", zanimljiva je i njegova analiza Denvera. Kao što je sam rekao, Jokić je i dalje dominantna sila kakva je uvek bila, a ono što im treba da naprave iskorak je da se Džamal Marej vrati u staru formu.

Pa, i to je na dobrom putu. Marej je ove sezone pokazao znakove stare slave, samo nije bio konstantan u formi. Ipak, tek je početak januara, tako da Denver ima dovoljno vremena da se Džamal vrati u staru formu.

A kad se to desi…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike