Partizan pobedio, Žoc ogorčen: Ovo nije moj Partizan! Nisam se zbog ovoga vratio, neću da sedim i da slušam to!

29.12.2022

22:25

0

Jako mali deo navijača je vređao svoje na utakmici, ugušeni su zvižducima, ali je Obradovića to jako pogodilo

Partizan pobedio, Žoc ogorčen: Ovo nije moj Partizan! Nisam se zbog ovoga vratio, neću da sedim i da slušam to!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je večeras posle izgleda neizbežne drame pobedio Bajern i ostvario treću uzastopnu pobedu u Evroligi u standardno lepom ambijentu Arene.

Ipak, jedna stvar je bacila mrlju na utakmicu, ne veliku, ali dovoljno veliku da trener Željko Obradović reaguje posle meča. Jedan deo organizovanih navijača vređao je predsednika KK Partizan Ostoju Mijailovića – nije to dugo trajalo, ostatak hale ih je prekidao zvižducima, ali i to peče Obradovića.

- Ja opet moram da kažem jednu stvar: Zar mi tokom utakmice treba da se vređamo međusobno? To nije moj Partizan, nisam došao ovde zbog toga. Zar treba da sedim i da slušam to? Ovo je Arena, gde treba da se bodri tim. I mnogo mi je žao što dolazi do takvih stvari – rekao je Obradović, pa u dahu nastavio:

- Navijači Partizana, a velika većina shvata protiv koga se mi borimo i ko su nama protivnici, mi treba da se pomažemo i bodrimo. Svi imamo vrline i mane, i možemo kad se sve ovo završi, možemo da sednemo sa svim navijačima i da pričamo o tome kako ko radi. Ako sam ja taj koji treba da se promeni, nije nikakav problem. Ali, ovo nije moj Partizan. Ovo nije ono zbog čega sam se vratio i strašno me to pogađa. A svi koji smo ovde dajemo maksimum. Trudimo se i ne izlazimo iz hale, a znam koliko se neki ljudi trude i koliko nam pomažu. Niko nije glup i svi razumeju o čemu pričam, svi. Ništa to nije novo za vas. Nemamo razloga da se gledamo i pričamo bajke, ovde se radi o ozbiljnim stvarima.

Obradović je na kraju uputio novogodišnju čestitku:

- Ovo možda zvuči kao utopija, ali želim da konačno zavlada mir i sreća u svetu, i da svuda zavlada mir. Jer ovo što je pogodilo svet je strašno, ovaj svet je potpuno poludeo, klasična šizofrenija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike