Hvala, ali nije moj Božić: Jokić zahvalio, pa objasnio zašto ne slavi (VIDEO)

26.12.2022

08:22

0

Novinar se našao u neprijatnoj situaciji

Hvala, ali nije moj Božić: Jokić zahvalio, pa objasnio zašto ne slavi (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Printscreen/Youtube/NBA on ESPN

Još jedna NBA noć pripala je Nikoli Jokiću. Srbin je doneo trijumf Denver Nagetsima u Božićnoj noći, u meču sa Finiks Sansima, 128:125, novim, 83. tripl-dablom u karijeri.

A, posle meča je ponovo skrenuo pažnju na sebe.

Naime, dok je pored terena razgovarao o utiscima o meču, novinar je čestitao Božić po gregorijanskom kalendaru i srpskom košarkašu. Nikola se na kraju razgovora zahvalio, a potom objasnio da "tog dana ne slavi", ali i dodao: "Nije moj Božić, ali srećan vama Božić".

O neverovatnoj pobedi i sjajnoj partiji, koja je uejdno i istorijska, s obzirom na to da na Božić niko do sada nije sakupio tako velike brojke, imao je mnogo toga da kaže. Meč je završio sa 41 poenom, i po 15 skokova i asistencija.

- Bila je luda utakmica, mnogo uspona i padova, mnogo serija za obe ekipe. Džamal Marej je bio sjajan kasnije, promašili smo nekoliko slobodnih bacanja na kraju, mogla je da bude i lakša utakmica za nas. Sjajno je sve ovo, ali to je samo jedna utakmica, svi mogu da imaju jednu dobru utakmicu - naveo je Jokić.

Ovom pobedom, Nagetsi su preuzeli vodeće mesto na Zapadu.

- Nastavljamo da se borimo, imamo i dosta rukija i drugih momaka koji mogu da igraju umesto igrača koji su povređeni. Srećan sam što igramo dobro i pobeđujemo u seriji - kazao je srpski igrač i na kraju dodao da Aronu Gordonu neće dozvoliti da se takmiči u zakucavanjima na Ol-staru da se ne bi povredio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike