Bajkovita partija Nikole Jokića i novi tripl-dabl! Nagetsi u produžetku krunisali sjajnu partiju Srbina! (VIDEO)

26.12.2022

06:44

0

Autor: A. S.

Domaćin nije dozvolio poraz u Koloradu

Bajkovita partija Nikole Jokića i novi tripl-dabl! Nagetsi u produžetku krunisali sjajnu partiju Srbina! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Kakva noć Nikole Jokića! Mučili su se Denver Nagetsi u Božićnom terminu NBA lige sa Finiks Sansima, ali je Srbin svojom magijom doneo još jedan bitan trijumf. Ekipa iz Kolorada je nakon preokreta i produžetka uspela da slavi sa 128:125, a Somborac je obeležio i ovaj meč!

Jokić je na terenu proveo gotovo čitav meč, za 44 minuta ubacio je 41 poen, uz po 15 skokova i asistencija. Pratili su ga Aron Gordon sa 28 i Džamal Marej sa dva poena manje.

Bolje su Nagetsi otvorili duel u Božićnom terminu i već nakon prve deonice stekli prednost, međutim, Sansi su odigrali pametno u nastavku i preokrenuli duel u svoju korist, 57:51. Ipak i na poluvremenu je bilo jasno da će prednost teško održati, naročito što je Nikola Jokić bio sjajno motivisan.

Srpski košarkaš je dominirao u reketu oba tima,  i kao mnogo puta do sada bio nazaslužniji za povratak Nagetsa

Veliku podršku pružali su mu Džamal Marej i Aron Gordon, ali  su gosti, zahvaljujući većem broju raspoloženijih igrača, stigli do prednosti u poslednjim minutima meča. Na 50 sekundi do kraja imali su +4, pa i koš razlike, ali je Denver uspeo da izbori produžetak.

U dodatnih pet minuta, na terenu je bila samo jedna ekipa. Međutim, ni +6 za tim Majka Melouna nije bio garant trijumfa, prišli su gosti na -1, a Jokić je poveo saigrače do trijumfa, 128:125.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike