Mijailović: Mi smo navijači Partizana, a ne rezultata, to je razlika! (FOTO/VIDEO)

20.12.2022

20:20

0

Autor: A. Š.

Prvi čovek košarkaša i celokupne crno-bele porodice zahvalio se svima na velikoj podršci

Mijailović: Mi smo navijači Partizana, a ne rezultata, to je razlika! (FOTO/VIDEO)
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Iako do kraja kalendarske godine košarkaši Partizana imaju još obaveza, kako na regionalnoj tako i na međunarodnoj sceni, malu rupu u rasporedu crno-beli su iskoristili da se na svečanom koktelu rekapituliraju dosad urađeno u 2022. godini.

Pošto su promovisali kalendar za godinu pred nama, okupljenima se obratio i prvi čovek košarkaša i JSD Partizan Ostoja Mijailović, koji je najpre zahvalio svima koji su došli na druženje.

- Po čemu pamtimo 2022. godinu? Najznačajnija stvar koja se desila jeste što smo posle devet godina zaigrali Evroligu i ovom prilikom želim da se zahvalim, pre svega, našim navijačima koji su nam dali ogromnu podršku kupovinom sezonskih karata, gde smo uspeli da oborimo sve rekorde Evrolige – kazao je Mijailović, pa u dahu nastavio:

- Imali smo tu situaciju, poslednjih mesec dana, da ih nazovemo serijom loših rezultata, bez obzira na celokupnu borbu Željka i igrača. Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Da smo davali podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. E po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobeđujemo.

Predsednik kluba iz Humske istakao je koji će biti primarni cilj crno-belih u nastupajućem periodu.

- Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, da nastavimo da se borimo za naš Partizan, da se zahvalim našim sponzorima i svima što nam dajte snažnu podršku – istakao je Ostoja Mijailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike